RONNY CLAES : zaakvoerder Claes Distribution

Training Outlook

Claes Distribution is een groothandel in benodigdheden voor de vleesverwerkende sector. Het bedrijf met 120 medewerkers biedt totaaloplossingen om vlees, vleeswaren, vis en bereide maaltijden optimaal te bereiden, verwerken en verpakken. Zo leveren ze kruiden, specerijen, smaakmakers, voedingsadditieven, kledij, hygiëne- en onderhoudsproducten en materialen, materiaal voor de inrichting van winkels, werkhuizen en keukens. Maar ook inventieve verpakkingsoplossingen en hoogwaardige machines voor de voedingsindustrie. Claes Distribution is de place to be voor iedereen die actief is in de vleesverwerkende sector en veel belang hecht aan kwaliteit. Omdat zaakvoerder Ronny Claes merkte dat zijn medewerkers naar eigen goeddunken werkten met Outlook, en de uniformiteit daardoor ver te zoeken was, schreef hij zichzelf en zijn team in voor twee Outlook-trainingen van BestBuro.

Meer efficiëntie nodig

Ronny: "Ik merkte dat er in ons bedrijf niet optimaal met Outlook werd gewerkt en dat we maar een fractie van de mogelijkheden van het programma benutten. Iedereen werkte met Outlook zoals hij of zij dacht dat het moest. Het was duidelijk dat onze medewerkers en ikzelf behoefte hadden aan een grotere algemene kennis van Outlook. En dan vooral aan meer inzicht in efficiënt agendabeheer en een vlottere e-mailcommunicatie. Op een netwerkevent legde ik mijn probleem voor aan andere ondernemers. BestBuro werd samen met een ander bedrijf als oplossing naar voren geschoven. Ik informeerde mij wat beter en koos uiteindelijk voor BestBuro. Waarom? De uitstekende referenties, het doorgedreven maatwerk en de grote flexibiliteit. En ik heb me mijn keuze nog niet beklaagd. Integendeel zelfs!"

Enthousiaste troef

"Elke Stultjens is een heel bekwame trainster met een aanstekelijk enthousiasme. Iedereen was zeer lovend over de trainingen Outlook en ik merk dat de Outlook-microbe aan een opmars bezig is binnen ons bedrijf. De nieuwe kennis leeft echt onder mijn medewerkers. Ze stellen elkaar vragen en passen de vaardigheden die ze geleerd hebben in de praktijk toe. Mijn medewerkers zeggen dat ze nu sneller en efficiënter werken. En hoewel ik dat gevoel op dit moment nog niet kan ondersteunen met meetbare bewijzen, merk ik toch een duidelijk verschil. Eén groep medewerkers moet de trainingen nog volgen en ik merk dat het bij hen allemaal nog wat minder vlot gaat. Een euvel dat zichzelf snel zal oplossen."

Flexibele partner

"Ik ben heel blij dat we de Outlook-trainingen hebben gevolgd. Iedereen gaat nu op dezelfde manier om met e-mails en agenda’s. Alles is overzichtelijker en duidelijker. BestBuro is bovendien een heel flexibele partner. Heb je een datum, uur en locatie vastgelegd? Dan is je werk klaar, want BestBuro neemt de volledige praktische organisatie voor zijn rekening. Het is heel aangenaam om met zo’n team van professionals samen te werken!"

Meer weten over de bedrijfsinterne Outlook-trainingen van BestBuro? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.