Rudi Brauns : marketingmanager Kathagen

Bedrijfsinterne opleidingen Outlook en OneNote

Het management van Kathagen, een specialist in efficiënte oplossingen voor cleaning, elektrisch transport en perslucht, wilde de Outlook-kennis van zijn medewerkers vergroten. Het doel? Het agendabeheer en de e-mailcommunicatie in het bedrijf uniformiseren en efficiënter maken. Om dat te bereiken, volgden de medewerkers en het management een interactieve bedrijfsinterne opleiding Outlook van BestBuro.

Marketingmanager Rudi: “Hedendaagse communicatie- en planningstools zoals Outlook hebben pas echt een meerwaarde als je ze op een correcte manier gebruikt. Omdat we het gevoel hadden dat we in ons bedrijf te veel tijd besteedden aan e-mails en agenda’s, besloten we om een opleiding Outlook te organiseren. In Sterck Magazine las ik over BestBuro. Ik nam contact met hen op, schetste de situatie en enkele weken later zaten al onze interne medewerkers in de bedrijfsinterne opleiding Outlook.”

Helemaal op maat

“De opleidingen van BestBuro vertrekken vanuit de bestaande bedrijfssituatie. Voor ze een opleiding komen geven, bekijken ze eerst hoe er met Outlook in je bedrijf gewerkt wordt. Op basis van die informatie vertalen ze hun verhaal naar een bedrijfsgerichte en zelfs persoonsgerichte opleiding. Die aanpak is een garantie voor een goed resultaat.”

Vlot en duidelijk

“Onze opleiding was zeer efficiënt, duidelijk en vlot gebracht. Iedereen werd mee op sleeptouw genomen, ook de medewerkers die niet zo vlot zijn met een pc. Als iemand even niet mee was, dan werd alles nog een keertje met veel geduld uitgelegd. Iedereen was na afloop dan ook heel enthousiast!”

Tijdswinst

“Het is moeilijk om precies te bepalen hoeveel tijd we elke dag besparen dankzij onze betere kennis van Outlook. Maar het is een aanzienlijke hoeveelheid. Als ik kijk naar hoeveel tijd ik zelf bespaar door toe te passen wat ik in de opleiding geleerd heb, en ik vermenigvuldig die tijdswinst met zestien – het aantal deelnemers – dan kan ik alleen maar tot dat besluit komen. Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking met BestBuro en raad hun diensten zeker aan andere bedrijven aan.”

Wilt u uw medewerkers ook efficiënter met Outlook laten werken en hen veel tijd doen besparen? Kies dan voor een bedrijfsinterne opleiding Outlook. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.