Sara Reymen : Zaakvoerder van Tekstueel

Access-database

Tekstueel zet de boodschap van kmo’s en zelfstandige ondernemers helder en treffend op papier. Met hun tegendraadse aanpak en creativiteit helpen zij bedrijven om zich te onderscheiden van hun concurrenten en om hun potentiële klanten én Google te overtuigen. Omdat hun groeispurt de projectadministratie drastisch deed toenemen, klopte zaakvoerder Sara aan bij BestBuro voor een Access-database op maat.

Sara: “Tekstueel is in korte tijd snel gegroeid. Daarom hadden we behoefte aan een systeem om efficiënt onze projectadministratie te registreren en rapporten te trekken. Er zijn namelijk heel wat partijen betrokken bij de schrijfprojecten die wij uitvoeren. Om het overzicht en de controle te behouden, moesten we een gebruiksvriendelijk systeem hebben dat helemaal aan onze werkwijze aangepast was. Ik ken BestBuro al heel lang en wist dat zij ons konden helpen.”

Een goed gesprek als startpunt

“Elke kwam langs voor een goed gesprek over mijn verwachtingen. Maar ze beperkte zich niet tot luisteren naar wat ik wilde en dacht vanaf het eerste moment met me mee. Elke was geen louter uitvoerende partner maar wilde het beste resultaat voor Tekstueel. Ze stelde gerichte vragen om een duidelijk beeld te krijgen van onze werkwijze en gaf ook meteen advies. Ik merkte aan alles dat ze heel veel ervaring en expertise heeft.”

Fijne samenwerking

“Op basis van ons goede gesprek werkte Elke een gedetailleerde offerte op maat uit. Die heeft ze ook van a tot z toegelicht. Ik wist dus precies wat ik mocht verwachten. Nadat ik de offerte goedgekeurd had, is Elke aan de slag gegaan. Ze gaf stapsgewijs onze database vorm, en betrok mij in elke fase. Ze gaf me de tijd om de functionaliteiten te testen en feedback te geven. En als ik kleine aanpassingen wilde, deed ze niet moeilijk. Het was echt heel fijn om met haar samen te werken.”

Klaar en duidelijk

“Ik ben heel tevreden over het werk dat BestBuro geleverd heeft. Onze database is heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Voor elk project is alles op elk moment klaar en duidelijk. Medewerkers en freelancers krijgen elke maand een overzicht van hun projecten en kunnen op basis daarvan eenvoudig factureren. Ik weet ook perfect wat de status is van inkomende en uitgaande facturen. Ik kan echt zeggen dat onze projectadministratie met deze Access-database helemaal op punt staat, en dat we een systeem hebben waarmee we ook klaar zijn voor de toekomst.”

Wilt u uw projectadministratie ook vergemakkelijken met een Access-database op maat? Neem dan gerust contact met ons op.