Sarah Vangertruijden : ICT-manager bij P&V Panels

Digitale optimalisatie – Opleiding Teams – Opleiding Outlook – Opleiding SharePoint – Opleiding OneNote

P&V Panels is specialist in de engineering, de bouw, de upgrading en het onderhoud van stuur- en distributieborden. Het bedrijf uit Heusden-Zolder wilde bij zijn overstap naar Office 365 de mogelijkheden van deze cloudtoepassing optimaal benutten. Daarvoor vertrouwde het op de ervaring en expertise van BestBuro.

Sarah Vangertruijden: “Toen we in ons bedrijf overschakelden van Office 2013 naar Office 365, wilde ik van de gelegenheid gebruikmaken om Office echt als een tool in te zetten om onze werking te optimaliseren. Iemand in het netwerk van onze financieel directeur raadde BestBuro als Office-expert aan. Dus namen we contact met hen op.”

Grondige analyse, helder actieplan

“Elke kwam langs om naar ons verhaal en onze behoeften te luisteren. We vertelden haar hoe onze processen verliepen en waar de uitdagingen lagen. We merkten meteen dat Elke veel ervaring had. Ze stelde ons voor om BestBuro een digitale analyse te laten doen om de knelpunten in onze processen in kaart te brengen en op basis daarvan een gericht actieplan op te stellen. Een aanpak die zijn doel niet heeft gemist!”

Office 365 efficiënt gebruiken

“Dankzij het actieplan van BestBuro zijn onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd. We gebruiken de mogelijkheden van Office 365 nu op een efficiënte manier. Om onze nieuwe werkwijze aan te leren en goed te integreren in ons bedrijf, organiseerden we opleidingen Outlook en OneNote voor al onze bedienden. Die zijn nu achter de rug. Binnenkort volgen de opleidingen Teams en SharePoint. Ons traject is dus nog niet afgerond.”

Positief onthaald

“De overgrote meerderheid van onze mensen werkt nu volgens de BestBuro-methode in Office 365. En dat heeft effect! Ze werken bijvoorbeeld meer met taken en het beheer van hun e-mails gaat vlotter. Daardoor besparen ze tijd. Ik moet eerlijk zeggen dat onze medewerkers op voorhand wat sceptisch stonden tegenover de verandering. Maar de opleidingen werden positief onthaald en nu zijn de meesten helemaal mee met het nieuwe verhaal.”

Als vanzelf

“Trainer Anne heeft de opleidingen verzorgd. En ze deed dat op een heel rustige, toegankelijke en enthousiaste manier. De opleidingen waren ‘gemakkelijk’ in die zin dat je leerde zonder dat je het gevoel had dat je veel inspanning moest leveren. Je had als het ware niet door dat je iets aan het leren was dat je uiteindelijk veel efficiënter zou laten werken. Maar als je dan de volgende dag de BestBuro-methode toepaste, merkte je meteen het verschil.”

Zeker doen

“Wat ik antwoord als iemand mij vraagt of BestBuro een goede partner is om mee samen te werken? Absoluut! Ze geloven sterk in hun verhaal en zijn heel enthousiast om je te helpen. En vooral: de BestBuro-methode werkt. Zeker doen, zou ik dus zeggen!”

Wilt u net zoals P&V Panels uit Heusden-Zolder efficiënter werken dankzij een betere kennis van Office 365? Of hebt u interesse in een digitale optimalisatie of een Office-opleiding? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.