Silvio Giovannelli : hr-directeur bij United Experts

Office-opleidingen – Word-sjablonen – Outlook-policy – opleiding Outlook

Silvio Giovannelli ging naar een opleiding Office voor CEO’s van BestBuro en raakte overtuigd van de meerwaarde van de BestBuro-methode voor de medewerkers van United Experts. Het resultaat? Een Outlook-policy op maat van het bedrijf en opleidingen Outlook om hun medewerkers sneller en efficiënter met dit veelzijdige Office-programma te laten werken.

Silvio: “Onze medewerkers gaven aan dat ze behoefte hadden aan een opleiding Excel én sjablonen in Word. Die vraag kwam gelijktijdig met een uitnodiging van BestBuro voor een kennismakingsmoment. Uiteindelijk is Elke persoonlijk bij ons langsgekomen om BestBuro voor te stellen.”

Enthousiast over de BestBuro-methode

“Na dat kennismakingsgesprek ben ik samen met een collega van ons directiecomité naar de opleiding Office voor CEO’s geweest. Mijn collega en ik waren onmiddellijk enthousiast over de manier van werken van BestBuro en van de BestBuro-methode. Daarom zijn we met Elke rond de tafel gaan zitten om voor ons bedrijf een Office-opleidingsstrategie op te stellen.”

Overtuigd van de meerwaarde

“Om die strategie op te stellen, voerde Elke eerst een digitale analyse van onze bedrijfswerking uit. Daaruit bleek dat een betere kennis van Outlook de prioriteit was. Want dat is het communicatiemiddel bij uitstek voor onze medewerkers. Daarom richtten we een testgroep op met mensen uit onze verschillende afdelingen. Zij gaven input voor onze Outlook-policy en volgden een opleiding Outlook waarin die policy geïntegreerd was. Het resultaat? Ze waren overtuigd van de meerwaarde van de opleiding én de BestBuro-methode voor al onze medewerkers.”

Georganiseerd van a tot z

“BestBuro heeft de organisatie van de opleidingen helemaal op zich genomen. En dat is niet evident, want er werken bij ons zo’n tweehonderd mensen verdeeld over zeven vestigingen. Ze namen vooraf kennistesten af, brachten de verwachtingen en behoeften van de deelnemers in kaart, en zorgden ervoor dat iedereen de opleiding op zijn niveau kon volgen.”

Zicht op rendement

“Waarin BestBuro zich onderscheidt? In hun methode. Er leiden veel wegen naar Rome, maar BestBuro kiest met hun eigen methode voor de snelste en meest efficiënte weg. En die weg brengt duidelijkheid en uniformiteit. Daarnaast hanteren ze een pragmatische aanpak en werken ze helemaal op maat. Ze meten ook het effect van hun opleidingen, en gieten hun bevinden in een overzichtelijk rapport. Zo heb je een duidelijk beeld van het rendement van je investering én van de toepassingsgraad van alles wat ze aangereikt hebben.”

Uitstekende naservice

“BestBuro hecht veel belang aan naservice. Onze mensen kunnen ook nu nog, na hun opleiding, met hun vragen bij BestBuro terecht. Bovendien zullen ze binnenkort persoonlijke coaching krijgen on the job. Dat bevordert de duurzame verankering van hun nieuwe kennis.”

Op-en-top professioneel

“Ik kan BestBuro aan iedereen aanbevelen. Ze werken professioneel, communiceren helder en houden zich aan de gemaakte afspraken en timing. Hun docenten zijn enthousiast en leveren kwaliteit. De opleidingen zijn goed onthaald door onze mensen!

Wilt u ook een Outlook-policy of Outlook-opleidingen op maat van uw bedrijf? Of wilt u met een digitale analyse de knelpunten in uw onderneming ontdekken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.