Sofie Vanoppen : vennoot bij Auto-onderdelen Theuwissen

Bedrijfsinterne opleiding Outlook en opleiding PowerPoint op maat

Als je één keer geproefd hebt van de doelgerichte opleidingen van BestBuro, dan wil je graag meer. Daar kunnen ze bij Auto-onderdelen Theuwissen in Zonhoven van meespreken. Ze organiseerden voor hun medewerkers een bedrijfsinterne opleiding Outlook.

Sofie Vanoppen: “Mijn man heeft een inspiratiesessie Outlook gevolgd van Elke Stultjens van BestBuro. Hij vond het heel interessant en dacht dat zo’n opleiding ook een meerwaarde zou zijn voor onze medewerkers. Dus namen we contact op met BestBuro. Ze maakten voor ons een offerte op maat voor een bedrijfsinterne opleiding Outlook. Die werd op twee momenten georganiseerd. Zo konden al onze mensen eraan deelnemen en was de permanentie in ons bedrijf verzekerd.”

Veel tips en tricks

“De opleiding was heel goed en werd op een fijne manier gebracht. We kregen heel wat tips en tricks aangereikt om sneller en efficiënter met Outlook te werken. Ik geef toe dat de BestBuro-methode nog niet helemaal in ons bedrijf ingeburgerd is, maar dat was ook niet de bedoeling. Wij hebben dat als management ook niet opgelegd. Maar iedereen heeft er zeker veel van opgestoken. Zo werken we nu bijvoorbeeld met taken, is er een extra verlofagenda en hanteer ik twee handtekeningen: een voor extern en een voor intern e-mailverkeer.”

Geduldige trainster

“We kregen opleiding van Jessica, een vriendelijke, geduldige en positief ingestelde trainster. Ze was heel duidelijk in haar uitleg en beantwoordde al onze vragen. En we kunnen ook nu nog op haar rekenen. Hebben we een probleem? Dan mogen we haar altijd bellen.”

Opleiding PowerPoint

“Mijn eerste kennismaking met BestBuro was me zo goed bevallen dat ik bij hen ook een opleiding PowerPoint op maat gevolgd heb. Ik geef ook les en een betere kennis van PowerPoint kwam zeker van pas. Jessica heeft me tijdens een een-op-eentraining ingewijd in de geheimen van PowerPoint. Een bijzonder leuke en leerrijke ervaring.”

Flexibele partner

“BestBuro is een jong en dynamisch bedrijf. Dat voel je ook heel goed als je bij hen binnenstapt. Ik werk heel graag met hen samen. Ze zijn van hun woord, doen nooit moeilijk en zijn flexibel. Zo moesten we een opleiding uitstellen omdat we twee zieke medewerkers hadden. Dat was geen enkel probleem voor hen. We zullen in de toekomst zeker nog opleidingen bij hen volgen.”

Wilt u een bedrijfsinterne opleiding Outlook organiseren of een opleiding PowerPoint volgen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.