Stephane Criel : Advocaat en associate partner bij Monard Law en lid van de balie van Gent

Webinars Outlook – Excel – OneNote

De balie van Gent organiseert regelmatig activiteiten en opleidingen voor zijn advocaten. De leden van het organisatiecomité waren ervan overtuigd dat veel advocaten meer konden halen uit de Microsoft-programma’s waarmee ze dagelijks werken. Dus trokken de docenten van BestBuro hun toga aan, haalden ze de Harvey Specter of Ally McBeal in zichzelf naar boven en bepleitten ze hun zaak tijdens interactieve webinars Outlook, Excel en OneNote.

Efficiënte methode, professionele aanpak

Stephane Criel: “Ik maak deel uit van het organisatiecomité van de balie van Gent. BestBuro heeft bij advocatenkantoor Monard Law, waar ik werk,  opleidingen Outlook en Word gegeven. Ik was dus vertrouwd met hun efficiënte methode en professionele aanpak. Daarom heb ik niet getwijfeld om hen voor te stellen als partner voor de webinars van de balie.”

Opleidingen met een dubbel doel

“We hadden met de onlinesessies van anderhalf uur een dubbel doel: enerzijds wilden we de softwarekennis van onze leden op een efficiënte en laagdrempelige manier verhogen, anderzijds wilden we hen aanmoedigen om nog een ander webinar te volgen of een opleiding in hun kantoor te organiseren.”

Investering die zichzelf terugverdient

“Als advocaat ben je verplicht om je permanent juridisch en niet-juridisch te blijven vormen. Zo’n opleiding is daarvoor ideaal. Bovendien is het een investering die zichzelf terugverdient, omdat je dankzij je betere softwarekennis veel tijd bespaart.”

Echte professionals

“Ik heb door de webinars echt bewondering gekregen voor de docenten van BestBuro. Hun kalmte, oprechte aandacht voor vragen, uitgebreide antwoorden, vakkennis, menselijk-didactische skills … en daarbij nog de talrijke tips waarmee je meteen aan de slag kunt … ze zijn echte professionals!”

Interactief en vlot

“De webinars zijn heel vlot verlopen. Iedereen van het organisatiecomité was tevreden over de inhoud en de invulling. De webinars waren ook interactief en hadden een goede verhouding tussen leerrendement en tijdsbesteding. Zeker een aanrader dus!

Wilt u ook tijdsefficiënt met een interactieve webinar uw kennis van Outlook, Excel, OneNote of een ander Microsoft-programma vergroten? Neem dan gerust contact met ons op.