Tim Claes : Zaakvoerder Future Clima

Digitale optimalisatie – opleidingen

Zaakvoerder Tim Claes van Future Clima overwoog al langere tijd om een verregaande digitalisering van de bedrijfsprocessen door te voeren in zijn bedrijf. Zijn vaste server had zijn beste tijd gehad en hij wilde de efficiëntie en het werkcomfort van zijn medewerkers verhogen. Via zijn IT-netwerkbeheerder kwam hij bij BestBuro terecht.

Tim Claes: “Ik wilde heel graag Office 365 in onze bedrijfswerking integreren. Maar om dat op een goede en duurzame manier te doen, had ik de hulp nodig van een specialist. Ik zat met verschillende partijen rond de tafel en koos uiteindelijk voor BestBuro.”

De ideale combinatie

“Veel potentiële partners waren ofwel echte IT’ers die naar mijn gevoel te ver weg stonden van de praktijk, ofwel echte businessmanagers die te weinig IT-knowhow hadden. Tijdens mijn eerste gesprek met Elke van BestBuro had ik meteen door dat zij de ideale combinatie kon bieden. Er was meteen een klik en we gingen met BestBuro in zee.”

Niet klakkeloos uitvoeren maar meedenken

“In een eerste fase heeft BestBuro een analyse van onze huidige bedrijfsprocessen en werking gedaan. Die analyse koppelden ze aan onze gewenste werking. Ik vond het heel sterk dat BestBuro niet klakkeloos uitvoerde wat wij vroegen, maar echt meedacht en suggesties deed die soms ingingen tegen ons oorspronkelijke idee. Het resultaat was een concreet plan van aanpak om de digitale processen in ons bedrijf te implementeren, verankeren en optimaliseren.”

Aangepaste opleidingen

“In de volgende fase integreerde BestBuro de uitgetekende flows in een opleidingstraject. Onze medewerkers kregen opleidingen Outlook, OneNote, Office 365, Teams en Planner die aangepast waren aan onze concrete situatie én behoeften. Zo konden we stap voor stap tot een uniforme werking komen.”

Altijd paraat

“Ik ben heel tevreden over onze samenwerking met BestBuro. Iedereen probeert nu op dezelfde manier te werken. Ik zeg bewust ‘probeert’, want zo’n verandering is work in progress en dat realiseer je niet van vandaag op morgen. Maar BestBuro staat nog altijd voor ons klaar. We kunnen met al onze vragen bij hen terecht!”

Niet twijfelen, doen!

“De persoonlijke aanpak, de goede kennis van de materie, het meedenkende vermogen en de vaardigheid om een uitgewerkt plan op papier succesvol te vertalen naar de praktijk, zijn voor mij de onderscheidende troeven van BestBuro. Iedereen hier is lovend over BestBuro. Een van de bedrijven waarmee we samenwerken overweegt ook een digitale optimalisatie en ik heb hen gezegd: ‘Niet twijfelen, voor BestBuro kiezen!’

Wilt u net zoals Future Clima een digitale optimalisatie van de processen in uw bedrijf om zo het rendement van uw medewerkers te verhogen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.