Tim Vanreppelen : zaakvoerder van Hasseltse Taxi Maatschappij

Digitale optimalisatie en Excel-bestand op maat

De tijd die bedrijven aan hun personeelsadministratie moeten besteden, neemt almaar toe. En nieuwe of veranderende regelgeving staat een efficiënte administratie vaak in de weg. Een probleem waarmee ook de Hasseltse Taxi Maatschappij geconfronteerd werd. Hun oplossing? Een digitale optimalisatie van hun bedrijfsprocessen én de ontwikkeling van een Excel-bestand op maat door BestBuro.  

Tim Vanreppelen: “De wetgeving in onze sector durft nogal eens te veranderen en wij moeten in onze personeelsadministratie met heel wat parameters rekening houden. Het gevolg? Onze administratie slorpte veel van onze tijd op. Tijd die we beter kunnen gebruiken. Bovendien brengen efficiënte bedrijfsprocessen en een gestroomlijnde administratie geld op. Het was dus de moeite om daarin te investeren.”

Digitale optimalisatie

“Wij hadden vroeger al eens met BestBuro samengewerkt toen we bedrijfsinterne opleidingen Outlook, Excel en Word voor onze medewerkers organiseerden. Ik wist dat zij bedrijven met een digitale optimalisatie van hun processen ondersteunen en hen zo helpen om efficiënter te werken. Dus nam ik opnieuw contact op.”

Testperiode

Elke en Goele zijn een halve dag naar ons gekomen om onze workflow te analyseren en naar onze behoeften en wensen te luisteren. Met die informatie zijn ze aan de slag gegaan om een nieuwe workflow en een Excel-template uit te werken. We hebben samen de workflow en het bestand gefinetuned en zitten nu in de laatste fase van de testperiode.”

Een kwart efficiënter

“We zijn heel tevreden over de samenwerking met BestBuro. We hebben een gebruiksvriendelijk systeem met kleurencodes en fail saves. Onze administratie loopt zo’n 25 procent sneller en efficiënter, en ik verwacht dat dat percentage nog zal stijgen wanneer alles helemaal op punt staat. Een efficiëntieverhoging van 50 procent sluit ik niet uit!”

Niet twijfelen

“Bedrijven die hun processen efficiënter willen laten verlopen, hoeven zeker niet te twijfelen om contact op te nemen met BestBuro. Ze denken met je mee, leveren 100 procent maatwerk en spelen heel kort op de bal. En vooral: ze komen met een oplossing die helemaal past bij je wensen, verwachtingen en bedrijfscultuur. Heel vaak stellen specialisten hun idee voor en verwachten ze dat iedereen in jouw bedrijf zich daaraan aanpast. Bij BestBuro werken ze omgekeerd. En dat is een absolute meerwaarde!”

Wilt u ook een digitale optimalisatie van uw processen? Of wilt u een Excel-template laten ontwikkelen om uw workflow te optimaliseren? Neem dan zeker contact met ons op.