Tom Van Remoortere : trainingscoördinator bij Total Raffinaderij Antwerpen

Opleiding Outlook – Opleiding Excel – Bootcamp tips en tricks Excel, Word en PowerPoint – Opleiding Office 365 – Excel-coaching

Via mond-tot-mondreclame kwam Tom Van Remoortere, trainingscoördinator bij Total Raffinaderij Antwerpen in contact met BestBuro. Zijn vraag? Of we voor de medewerkers van Total in Antwerpen opleidingen Outlook konden organiseren. Het begin van een fijne samenwerking, die ook opleidingen Excel en Office 365, Excel-coaching en een bootcamp met tips en tricks omvat.

Tom Van Remoortere: “Er is veel mailverkeer in onze organisatie. Om onze medewerkers te helpen om efficiënter met hun e-mails om te gaan, wilden we opleidingen Outlook organiseren. Een collega bij een ander bedrijf hier in de haven tipte BestBuro als opleidingspartner. Elke is tot bij ons gekomen om naar onze behoeften te luisteren en de werkwijze van BestBuro uit te leggen. Het resultaat van dat gesprek was een proefsessie. En die was een schot in de roos!”

Programma leren kennen = tijd besparen

“We hebben onze medewerkers niet verplicht om de opleiding te volgen. We hadden wel veel sessies gepland … en die zaten onmiddellijk vol. We hebben er dus extra moeten organiseren. En dat was geen probleem voor BestBuro. Veel werknemers werken met Outlook. Toch nemen weinig mensen de tijd om het programma via een kwaliteitsvolle opleiding zoals die van BestBuro echt te leren kennen. Ik was blij dat onze mensen wel die moeite deden. Want een goede Outlook-kennis laat je veel tijd besparen.”

De BestBuro-methode gebruiken = investering snel terugverdienen

“De evaluaties van de opleidingen waren zeer positief. Vooral over het enthousiasme en de kennis van de trainers waren onze mensen lovend. En over de zeer efficiënte BestBuro-methode natuurlijk ook. Vanaf het eerste moment dat je werkt volgens de BestBuro-methode bespaar je tijd. En tijd is geld. Je verdient je investering in opleiding dus snel terug.”

Specifieke softwareopleidingsbehoeften invullen

De eerste succesvolle samenwerking leidde tot meer. Tom: “Naast de ‘open’ bedrijfsinterne opleidingen Outlook hebben we ook gekeken naar de specifieke softwareopleidingsbehoeften van onze departementen. En daaruit zijn een bootcamp tips en tricks over Excel, Word en PowerPoint, een opleiding Office 365 en een opleiding Excel voortgevloeid.”

Geen logistieke problemen

“Ik ben heel tevreden over onze samenwerking met BestBuro. Ze werken op maat, communiceren goed, denken out of the box, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, en zijn correct. Bovendien brengen ze hun eigen laptops mee naar de opleidingen. Zo hoef je geen computerlokalen te reserveren en heb je geen logistieke uitdagingen. De opleiding kan plaatsvinden in om het even welke vergaderzaal. En de deelnemers kunnen tot een jaar na hun opleiding met hun vragen bij hen terecht.”

Positieve samenwerking

“Ik kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking. Alles is heel vlot verlopen. Of ik BestBuro zou aanraden? Jazeker. Dat heb ik ook al gedaan!”

Wilt u ook met een maatopleiding de kennis van uw medewerkers van Microsoft Office-softwareprogramma’s of -applicaties vergroten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.