Wim Lenaers : onlinemarketeer group a

Bedrijfsinterne opleiding Outlook

Efficiënter werken met Outlook en een beter time-management. Dat was de reden waarom Wim Lenaers van group a, de holding boven ramen- en deurenspecialisten Belisol en KwadrO, met de collega’s van marketing en onthaal een bedrijfsinterne opleiding Outlook volgde bij BestBuro. Het resultaat? Medewerkers die enthousiast met de BestBuro-methode aan de slag zijn, en elke dag tijd besparen dankzij hun verbeterde Outlook-kennis.

Wim: “Bij mijn vorige werkgever volgde ik een opleiding Outlook bij BestBuro. Sindsdien ben ik een echte believer van de BestBuro-methode. Ik herkende de omslachtige handelingen in Outlook van sommigen van mijn teamleden omdat ik die vroeger zelf ook deed. Ik wist dus dat een Outlook-opleiding en de BestBuro-methode een meerwaarde zouden betekenen voor mijn collega’s. En dus nam ik contact op met Elke.” 

Vaste contouren

“We organiseerden onze interne bedrijfsopleiding Outlook bij BestBuro zelf. Zo namen we alle professionele afleidingen en de ‘snel nog wat werken tijdens de pauze’-mogelijkheid weg. Onze mensen konden zich voluit concentreren op de hands-on training. Alles wat je leert, is onmiddellijk inzetbaar. De opleiding is gericht op Outlook-toepassingen die je elke dag nodig hebt. De contouren liggen vast, maar er is veel ruimte om meteen in te spelen op vragen en specifieke behoeftes van de deelnemers. Je krijgt geen standaardopleiding waarbij alle opties van Outlook van a tot z – dus ook opties die je nooit gebruikt of die minder relevant zijn – toegelicht worden. Integendeel. De training is helemaal afgestemd op je professionele situatie en de deelnemers.”

Had ik dat maar eerder geweten

“De reactie van onze medewerkers na de opleiding was heel herkenbaar voor mij. Ze geloofden niet dat ze ooit zouden kunnen werken volgens de BestBuro-methode. Bijna geen mappen meer, werken met taken, snelle stappen gebruiken, … De BestBuro-methode vereist een mindshift en dat brengt een beetje weerstand met zich mee. Maar die verdween snel toen ze zagen hoe eenvoudig de BestBuro-methode is en hoeveel voordeel het hen oplevert. Ik heb regelmatig ‘Amai, had ik dat maar eerder geweten’ gehoord. Nu is de BestBuro-methode echt ingeburgerd in ons team.”

Terug voor meer

“Of ik BestBuro aan anderen zou aanraden? Dat is een overbodige vraag … want ik doe niets anders! We zullen trouwens zelf binnenkort opnieuw bij hen aankloppen. Ook onze andere medewerkers zullen namelijk veel hebben aan een dynamische en interactieve maatopleiding Outlook van BestBuro.”

Verhoog de Outlook-softwarekennis in uw bedrijf en bespaar veel tijd. Meer weten? Neem dan zeker contact met ons op.