Vaardigheidstesten Office voor werknemers en sollicitanten

Als werkgever, hr-verantwoordelijke of specialist in selectie en rekrutering moet u voor de kennis van Microsoft Office-programma’s vertrouwen op de eigen inschatting en antwoorden van uw medewerkers of sollicitanten. En die is vaak niet correct.

Het goede nieuws? Als enig erkend Microsoft Office-examencentrum in België wilt BestBuro graag uw partner zijn om objectief en volgens de normen van Microsoft de softwarekennis van uw medewerkers of uw sollicitanten te bepalen. Zo achterhaalt u in geen tijd hoe goed iemand een Microsoft Office-programma kent.

Vijf programma’s, vijf testen

Onze expertise laat ons toe om de softwarekennis te testen van de Microsoft Office-programma’s Word, Outlook, OneNote, PowerPoint en Excel. Afhankelijk van de verwachtingen en het kennisniveau dat vereist is, kunt u een medewerker of sollicitant voor één of meerdere programma's laten testen. U betaalt 75 euro voor een test (excl. btw).

Gedetailleerd feedbackrapport met analyse en score

Een test meet de kennis van één of meerdere onderdelen van een Microsoft Office-programma. Het resultaat is een feedbackrapport met een analyse en een score. Zo weten u, uw medewerkers en uw sollicitanten niet alleen of ze geslaagd zijn, maar ook voor welke onderdelen ze hun kennis moeten uitbreiden.

Meer weten over de Microsoft Office-vaardigheidstesten? Neem dan gerust contact met ons op.